Juny 2018 #53
Corporatiu

El Pla Adapta de Banc Sabadell tanca el seu primer any amb el finançament de la venda de 4.700 actius immobiliaris a tota Espanya

imagen corporativa Banco Sabadell

“Es tracta –segons declaracions d’Anna Ribalta, directora de Negoci Immobiliari de l’entitat- d’uns resultats excel•lents, sobretot si tenim en compte que aquestes xifres es van començar a materialitzar, fins i tot, abans que el mercat immobiliari comencés a donar mostres de recuperació que es van manifestar a partir del darrer trimestre de 2009. Aquests resultats avalen l’existència d’una demanda sòlida per als bons productes, a un preu i amb finançament. Hem donat molt suport a aquells clients amb bon producte i que han rebaixat el preu, al nivell exigit pel mercat.”

Portal específic d’Internet i comercialització a la xarxa d’oficines
Entre els recursos que Banc Sabadell posa a disposició d’empresaris que vulguin agilitar la venda de les seves promocions immobiliàries hi ha, entre altres coses, el portal immobiliariwww.solvia.es, que es va presentar l’any passat, juntament la potència comercialitzadora que implica la seva xarxa de més de 1.200 oficines distribuïdes per totes les comunitats autònomes. També es facilita l’accés al finançament necessari als compradors potencials. “El requisit imprescindible per poder aprofitar tots aquests recursos -com indiquen des de l’entitat financera- és que el promotor accedeix a fer, prèviament, una rebaixa substancial respecte al preu inicial, és a dir, el comprador potencial ha de tenir la seguretat que els pisos que li oferim no poden baixar més el preu, perquè els seus propietaris actuals ja hi han aplicat les rebaixes que el mercat exigeix.”

Per àmbits geogràfics, la zona més activa va ser Catalunya, on es van vendre un total de 1.252 finques. La segueix la zona de Madrid, Castella i Galícia, amb 1.042 habitatges venuts.

“Un procés en què tots guanyem”
El Pla Adapta, segons un portaveu de l’entitat, “comporta un procés en què tots guanyem: per als promotors, s’agilita el procés de venda dels seus estocs, i els compradors es poden beneficiar, ara, d’uns preus molt favorables, als quals s’ha aplicat el descompte corresponent”. Gràcies al Pla Adapta, el nombre de finques la gestió de les quals ha passat a mans de l’entitat s’ha mantingut en nivells molt baixos, i inferiors als que li correspondrien per la seva quota de negoci.

Aquest 2010, l’entitat mantindrà actiu el Pla Adapta. Les primeres setmanes d’enguany, la xifra de vendes assolida era notablement superior a la registrada dotze mesos enrere.

<< tornar