Juny 2018 #53
Decoració

El microciment, una solució decorativa

Solvia_Momento_microcemento_foto_postJa t’hem presentat diverses alternatives per donar un aire renovat a la teva llar sense haver de fer grans obres o destinar-hi pressupostos desorbitats. Una opció molt recorreguda i efectiva és la que et proposa el microciment.

Es tracta d’un material amb base de ciment que es pot aplicar com a revestiment sobre tota mena de superfícies, dotant-les d’un acabat modern i totalment diferent. A més d’oferir multitud de possibilitats decoratives (http://decofilia.com/2014/05/microcemento-suelos-paredes-techos/), és fàcil i ràpid d’utilitzar (tot i que ho ha de fer un professional) i té un preu bastant assequible.

El principal avantatge del microciment és la versatilitat. Es pot aplicar tant a l’interior com a l’exterior i es pot usar per revestir terres, parets, escales o mobles. D’altra banda, aquest material s’adapta sense problemes a quasi totes les superfícies, des de ciment o formigó  fins a metall, ceràmica, plàstic o fusta; això sí, requerirà condicions especials si es pretén aplicar sobre parquet o terres de fusta. La seva versatilitat també es refereix a la varietat cromàtica: encara que el to més popular és el gris, s’ofereix en una àmplia gamma de colors.

El microciment és molt flexible, però també resistent i impermeable. Per això és una bona elecció per a zones de pas habitual, terres de cuina o banys complets. S’aplica de manera continuada, la qual cosa li permet donar una sensació de superfície homogènia que no interromp cap junta. A més a més, pot tenir diferents textures: llisa, rugosa o fins i tot crear relleus.

<< tornar