Juny 2018 #53
Decoració

Deu propostes de regals decoratius per a Nadal

Encara no saps què regalar aquestes festes? Pot ser l’ocasió perfecta per trobar algun detall original que et permeti decorar casa teva. Fes un cop d’ull a les deu propostes que et presentem: potser hi trobaràs la inspiració.

1. Un enorme bigoti per donar la benvinguda als convidats. Mustard trasllada a les estores de l’entrada la moda dels bigotis.

2. Tres curioses propostes d’Umbra per mostrar les fotos: en divertits collages de paret, penjades de ganxos amb missatge o dins de marcs en forma de gronxador.

3. Un puf que simula una pila de discos, amb les portades d’Abbey Road i Help! com a capçaleres. Woouf ret homenatge a The Beatles.

4. Caps de cérvol de cartró per decorar les parets. Una tendència sostenible i respectuosa amb els animals de la mà de Cardboard Safari.

5. Regals originals per als més viatgers: podran marcar els països visitats amb els Scratch Maps de Luckies of London o el globus terraqüi de suro de Suck UK.

6. Un elegant penjador de metall per organitzar la roba i els complements. Audrey, d’Umbra, s’inspira en les corbes femenines.

7. Dues picades d’ullet decoratives per als amants del disseny gràfic: tasses i cafeteres de Designed in Colour que reprodueixen colors Pantone i un rellotge de paret pixelat de Mustard.

8. Gerros a prova de cops. Els Rubbervase de Menu, de goma i de colors molt vistosos, no passaran desapercebuts en cap estança.

9. Parets que fan l’indi. Umbra proposa col·leccions de plomes o de fletxes per decorar parets.

10. Un test optimista. 24dents hi ha pintat un conegut missatge per aconseguir que la planta sobrevisqui a ritme de música.

<< tornar