Juny 2018 #53
Tendències

Descobreix l’habitatge del futur a Casa Decor

MOMENT_post_casa_decor_01Si vius a Madrid o tens previst visitar la ciutat aquestes pròximes setmanes, apunta aquest esdeveniment a la teva agenda: Casa Decor 2014.  Aquesta exclusiva exposició d’interiorisme, arquitectura i decoració obrirà les portes de la seva nova edició madrilenya entre el 22 de maig i el 22 de juny.

MOMENT_post_casa_decor_04A casa Decor trobaràs els professionals més prestigiosos (arquitectes, interioristes, dissenyadors, artistes, paisatgistes) que col·laboren en un original projecte creatiu. Cada any, l’organització tria un edifici emblemàtic a Madrid i un altre a Barcelona i els condiciona per acollir, durant un mes, les millors propostes decoratives. Els seus responsables la defineixen com una revista d’interiorisme en viu, en la qual el públic pot veure i tocar el producte, sentir l’espai.

MOMENT_post_casa_decor_03Els visitants de Casa Decor tenen l’oportunitat de descobrir l’habitatge del futur. A més de mostrar les tendències decoratives d’avantguarda i els materials més moderns, aquesta exposició proposa noves solucions per a les habitacions per crear llars i ciutats més confortables, saludables i sostenibles.

MOMENT_post_casa_decor_02En realitat, a Casa Decor conviuen futur i passat, ja que l’organització també dedica una atenció especial al foment de la rehabilitació i a la recuperació d’edificis que formen part del patrimoni històric de les ciutats.

El punt escollit a Madrid per a l’edició d’enguany és un edifici residencial vuitcentista situat al carrer del Barquillo, 12, a la zona coneguda com a Chueca-Salesas. Durant dècades va ser la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid. Ha passat per diversos projectes de rehabilitació, encara que conserva alguns dels seus elements originals. En l’actualitat, l’edifici pertany a un grup inversor estranger que planeja construir-hi habitatges de luxe.

L’èxit de Casa Decor ha fet que tingués una mitjana de 32.000 visitants en cada edició. Aquest any, en seràs tu un?

 

ARTICLES RELACIONATS:

Decoració sostenible amb objectes reutilitzats

T’atreveixes a decorar amb peces de Lego?

Llibres i llibreries com a elements decoratius

<< tornar