Juny 2018 #53
Decoració

Deixa entrar la primavera a casa!

SOLVIA_MOMENT_decoracion_primaveral_01La primavera et brinda l’excusa perfecta per fer un canvi d’aires a la decoració de casa teva. Els dies més llargs i lluminosos i les temperatures càlides pròpies d’aquesta estació tenen un efecte positiu sobre el nostre estat d’ànim. Què et sembla si condiciones la teva llar amb un ambient alegre que hi faci joc?

Renova els teixits. Guarda a l’armari les estores, les mantes i les cortines pesades: el que la teva casa necessita ara que fa bon temps és lleugeresa. Si utilitzes teixits fins, de colors clars i estampats suaus, les estances de casa teva tindran més llum i, fins i tot, semblaran més grans.

Juga amb els colors. Encara que la base de la teva decoració sigui clara i neutra, pots trencar la monotonia amb algunes pinzellades contrastades de color. Busca-les en petits mobles, coixins o altres objectes de tons vius que aportin un aire divertit a la casa. Segons Pantone, el color de moda aquesta primavera és el verd radiant Okra. T’hi atreveixes?

SOLVIA_MOMENT_decoracion_primaveral_02Decora amb flors. Aprofita l’eclosió d’aquesta estació per omplir la teva llar de flors vives. Les margarides o les gerberes, per exemple, poden introduir alegria i color a qualsevol estança. També les pots posar a través de teixits estampats o, si t’animes i ho vols més permanent, de papers pintats i vinils.

ARTICLES RELACIONATS:

Com evitar les al·lèrgies a casa

Com crear un jardí vertical a casa

<< tornar