Juny 2018 #53
Decoració

Decora la teva llar amb washi tape

T’agradaria fer-li un canvi d’imatge a la teva llar amb molt poc pressupost? El washi tape et proposa una solució ràpida, senzilla i, sobretot, barata. Es tracta d’una cinta adhesiva d’origen japonès, elaborada principalment amb fibres naturals, que es fa servir sovint per a manualitats i ha creat tendència com a element decoratiu.

El principal avantatge és el fet de ser molt manipulable. La cinta washi tape es col·loca i es retira fàcilment, per la qual cosa qualsevol persona la pot utilitzar i experimentar-hi fins a trobar el resultat desitjat. A més a més, en el mercat hi ha una extensa oferta de cintes amb colors i estampats de tota mena i amb opció a combinar-les per crear propostes decoratives ben originals.

Les opcions del washi tape són incomptables: el límit, el marca la teva creativitat. Si t’agrada fer manualitats, aquestes cintes et serviran, per exemple, per fer composicions, adornar llibretes o donar un toc original als teus regals. També et poden ajudar a reinventar objectes decoratius: unes tires col·locades oportunament canviaran l’aspecte d’un test, un flascó de cristall, unes espelmes, un llum…

Amb el washi tape també pots renovar el teu mobiliari, ja sigui perquè et ve de gust donar un aire més personal a un objecte excessivament neutre o perquè t’interessa restaurar de manera senzilla un moble desgastat. Pots emprar les cintes per folrar calaixos, decorar el frontal d’un bufet o el respatller d’una cadira, crear sanefes a armaris i portes, tornar més divertida la teva nevera… Tot el que et passi pel cap.

També et poden servir per decorar les parets. Des d’un detall en un racó a un mural elaborat, segur que trobes una solució original a la teva mida. Hi ha qui les utilitza per simular marcs de quadres, capçals de llit i, fins i tot, catifes, o per escriure missatges personals. Uns altres s’animen a decorar amb aquestes cintes els vidres de les finestres o els graons de l’escala.

I, evidentment, el washi tape és un recurs interessant per als nens. Ja no es tracta només que permeti decorar habitacions infantils amb els dissenys més divertits i que agradin els petits, sinó que ells mateixos es poden entretenir creant les seves composicions.

T’atreveixes a explorar totes les possibilitats del washi tape? Si vols idees, aquí tens alguns suggeriments.

<< tornar