Novembre 2017 #46
Decoració

Decora la teva llar amb llibres

final
final 2
final 3

A més de ser un entreteniment cultural i informatiu, els llibres també tenen molt potencial com a element decoratiu. Saber on i com col·locar la quantitat de llibres que tenim a casa és tot un repte. 

A continuació, et presentem diverses maneres d’aprofitar els teus llibres i decorar la llar de manera elegant, sofisticada i original:

Col·locar taules de fusta a la paret per organitzar els teus llibres de manera original és una aposta segura. Amb aquest tipus de recurs, pots aconseguir crear un ambient molt creatiu i elegant.

Un bon conjunt de llibres t’ajudarà a transformar un simple vidre o una fusta en una fantàstica taula per al teu saló. Un dels principals avantatges d’aquestes taules és que pots utilitzar diferents tipus de superfícies i crear taules diferents sempre que vulguis.

Hi ha llibres amb edicions molt originals que et poden servir per decorar algunes estances de casa. Pots col·locar els que més t’agradin damunt d’una taula i així fer-los més visibles i decoratius.

Utilitza diversos llibres per crear una superfície elevada i col·loca algun adorn o plantes a sobre per donar un toc original i modern a l’estança on decideixis utilitzar-los.

Ordena els teus llibres amb el simple criteri de col·locar-los per colors. Pots arribar a crear un efecte molt original i, combinant-los amb algun objecte, crearàs un ambient encara més personalitzat.

Tria una paret o un racó de qualsevol estança de casa teva per omplir-ho amb llibres. Parets, com per exemple la del menjador o l’habitació, per col·locar una gran prestatgeria i ordenar allí els teus llibres; podràs estalviar molt espai i, a més a més, és una manera molt ordenada i neta d’emmagatzemar-los. Quant a racons possibles per col·locar els teus llibres, què et sembla el forat de l’escala? De la mateixa manera, algunes cantonades poden ser útils amb la raconera adequada, tant al saló com a les habitacions.

Aquestes són algunes idees per treure profit dels llibres a la teva llar, els quals, a més de ser un element cultural i informatiu, també tenen molt potencial com a element decoratiu.

<< tornar