Juny 2018 #53
Decoració

Decora els teus electrodomèstics

Imagina que estàs pensant a donar un aire nou a la decoració de la teva cuina. T’has decidit a provar un estil diferent, a canviar de colors o fins i tot a renovar el mobiliari, però no saps com aconseguir que els teus electrodomèstics encaixin en aquest nou look. Et donem la solució: decora’ls també.

Sens dubte, els electrodomèstics juguen un paper essencial en qualsevol cuina. No ens referim només a la seva funcionalitat, sinó també a l’espai que ocupen en aquesta estança, la qual cosa els fa molt visibles i amb superfícies susceptibles de ser decorades al nostre gust. Per això és tan important aconseguir que aquests aparells s’integrin en la decoració. Per sort, actualment hi ha al mercat nombrosos electrodomèstics de dissenys i colors molt variats, per això no et costarà trobar els models perfectes per a la teva cuina. Tant si et va la decoració minimalista com si et decantes per un estil més vintage, segur que trobaràs la nevera, el forn o la rentadora que encaixa més bé amb les teves preferències.

Però què passa si el teu rentavaixella o la teva nevera actuals tenen un disseny tradicional, són blancs i avorrits? És probable que encara els quedi molta vida útil i no tinguis previst substituir-los a curt termini per uns altres de més moderns. En aquest cas, pots canviar el seu aspecte d’una manera fàcil i econòmica aprofitant les teves habilitats per a la decoració DIY.

Et suggerim diverses propostes per decorar els electrodomèstics al teu gust:

1. Pinta’ls
Si t’avorreix el blanc de la teva vella nevera o de la teva rentadora, canvia’ls el color. La pintura t’ajudarà a donar-los un aspecte més cridaner, a joc amb la resta de la decoració de la teva cuina. Pots pintar-les amb un únic color pla, combinar diversos tons o posar en pràctica els teus dots artístics per convertir-les en murals personalitzats. Seran el centre d’atenció de l’estança.

2. Converteix-los en pissarres
Res més pràctic que utilitzar la nevera com a superfície per apuntar la llista de la compra. Amb una mica de pintura de pissarra, aconseguiràs un resultat molt original. Si tens nens a casa, els encantarà.

3. Imants útils per decorar i deixar notes
La superfície metàl·lica dels electrodomèstics és ideal per posar-hi imants. En tens de totes les formes possibles, rígids i flexibles. A més, l’imant és un subjectanotes d’allò més pràctic, per la qual cosa la superfície del teu electrodomèstic pot ser el tauler d’anuncis de casa teva. També pots crear una composició amb les teves fotografies o postals preferides i utilitzar petits imants o washi tape per subjectar-les.

4. Utilitza vinils
La nevera, el rentavaixella, la rentadora… Et serà fàcil trobar els vinils adhesius més indicats per decorar tots els teus electrodomèstics, alguns d’ells dissenyats específicament per a aquests elements. Amb un ampli ventall de propostes decoratives al teu abast, podràs triar entre impactants fotografies, motius geomètrics, bodegons de fruites, frases inspiradores… I si el prefereixes una mica més elegant i discret, pots triar un vinil que imiti l’acer inoxidable.

5. Juga amb el washi tape
Una solució senzilla, econòmica i que marca tendència. Les populars cintes washi tape et permetran decorar els teus electrodomèstics amb dissenys fets a la teva mida i personalitzar-los tant com vulguis. I, com que són tan fàcils d’aplicar, podràs canviar la decoració ràpidament quan et vingui de gust.

Com veus, canviar la decoració dels teus electrodomèstics només demana temps, creativitat i una petita inversió. Amb això aconseguiràs que encaixin en el nou look de la teva cuina i de la teva llar.

<< tornar