Juny 2018 #53
Corporatiu

Convenció Solvia Serveis Immobiliaris 2014

El 6 de febrer passat es va fer a l’auditori de Banc Sabadell a Alacant la Convenció Anual de Solvia Serveis Immobiliaris, que va congregar 250 persones, entre empleats i col·laboradors externs.

En el transcurs de la convenció, el director de Negoci Immobiliari, Javier García del Río, va presentar els excel·lents resultats obtinguts el 2013 i va exposar els ambiciosos objectius previstos per a l’any 2014.

L’esdeveniment va comptar amb la presència dels principals comercialitzadors de Solvia, escollits entre els que el 2013 van fer el nombre més elevat de vendes a clients de la seva cartera pròpia, als quals es va reconèixer la seva important contribució, així com als col·laboradors de la xarxa pròpia de Solvia.

La convenció va incloure el desenvolupament de mòduls de treball sobre diversos temes, amb interessants conclusions i propostes. Va destacar també la taula rodona amb els directors territorials de Solvia, els quals van transmetre el seu coneixement del sector immobiliari, juntament amb les expectatives de futur i tendències en el mercat immobiliari.

<< tornar