Juny 2018 #53
Decoració

Consells per realitzar el canvi d’armari dels tèxtils de la llar

portada_2La primavera i la tardor són èpoques de transició i per substituir el vestuari i els objectes de la llar de l’estació que abandonem, es necessita també fer lloc als armaris i còmodes per acollir la nova temporada.

Abans de tot cal pensar on situarem tots els elements que ja no utilitzarem i que, per tant, hem de guardar. Armaris, altells i trasters són ideals per emmagatzemar objectes, encara que també pots utilitzar llits amb canapè o caixes de tela o de plàstic.

alamcenamiento

Una vegada localitzats els espais d’emmagatzematge, toca seleccionar tots els objectes que desitgem guardar com les mantes, les fundes nòrdiques, la roba o el calçat. Pots aprofitar aquesta tasca per desfer-te d’aquelles peces o tèxtils que estiguin espatllats o que ja no utilitzis.

Es recomana rentar tots els tèxtils abans d’empaquetar, encara que no tots es poden posar a la rentadora de casa. Revisa les etiquetes de les peces abans de rentar-les ja que algunes hauran de passar obligatòriament per la tintoreria. Alguns d’aquests establiments ofereixen “guàrdia i custòdia” de catifes, un servei que ens estalviarà haver de buscar un espai extra a casa per emmagatzemar-les.

Una altra solució són les bosses de plàstic per envasar al buit edredons i mantes. Amb l’ajuda d’un simple aspirador, aquestes bosses aconsegueixen reduir el volum de les peces fins a un 80% de la seva grandària, la qual cosa et permetrà guanyar espai en altells i armaris.

bolsa_vacio_2

Quan guardis la roba recorda afegir pastilles antiarnes i/o bossetes d’olor. Si emmagatzemes tots els tèxtils correctament els trobaràs en perfecte estat al cap de sis mesos.

 

Notícies relacionades:

Idees per crear un vestidor a la teva llar

 

 

<< tornar