Maig 2018 #52
Solvia Stores

Coneix el HUB de Solvia a Barcelona

HUB-BarcelonaDesprés de la inauguració de la seva primera botiga insígnia a Madrid, Solvia va obrir el seu segon HUB a Espanya el setembre i ho va fer a la ciutat de Barcelona. 

El passat mes de setembre Solvia va obrir una nova tenda al centre de Barcelona, a Ronda Universitat 16, al costat de Plaça Catalunya, un dels punts neuràlgics de la ciutat. Aquesta nova Solvia Store és diferent a les que la companyia havia anat estrenant a Catalunya, ja que té àmplies dimensions i compta amb un gran equip de professionals que aporten serveis d’intermediació tant a particulars que volen comprar, vendre i/o llogar amb Solvia i a clients estrangers que desitgen invertir en habitatge.

_MG_7800Amb aquesta obertura Solvia va sumar un nou HUB a Espanya, on ja comptava amb una altra tenda insígnia al carrer Alcalá 94 de Madrid. També va reforçar la seva presència a Catalunya on ja compta amb tres Solvia Stores situades a L’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Mollerussa.

_MG_8001A l’acte d’inauguració, Solvia va instal·lar en el HUB de Barcelona la seva experiència interactiva “Sentir-se com a casa” desenvolupada en exclusiva per a la companyia que analitzava les principals sensacions i/o emocions que els espanyols desitgen trobar en el seva llar a partir d’un estudi realitzat a cinc-centes persones. Aquesta experiència també es va plasmar en format online i està disponible a solviasentirsecomoencasa.com

Notícies relacionades

Solvia obre el seu primer HUB a Madrid

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar 

Quins aspectes fan als espanyols “sentir-se com a casa?

<< tornar