Maig 2018 #52
Tendències

Com fer la teva pròpia màscara de carnestoltes: una idea de disfressa i decoració

Gaudim més de les festes quan posem tota la il·lusió a planificar-les. El carnestoltes no n’és una excepció i, gairebé sempre, preparar les teves pròpies disfresses fa que la festa sigui molt més divertida. Als nens, els fascina poder participar en el procés de fabricació d’una disfressa i, als adults, els agrada tornar a posar-se en el paper de nens i jugar a vestir-se de la manera més sorprenent i atrevida possible.

Avui et proposem crear una màscara infantil: un element indispensable per carnestoltes que després, a més a més, es pot convertir en una peça decorativa per a l’habitació dels nens.

Manualitats en família

Primer de tot s’ha de triar el tema. A partir d’aquí, podeu escollir materials (paper, cartró, guix, feltre…) i estils, des d’alguna cosa senzilla com ara un antifaç de superheroi a una complexa i sofisticada màscara de guix. Depèn de les hores que us vingui de gust dedicar a les manualitats!

Per als teus fills petits pot ser una gran idea recrear la silueta del seu animal favorit. Podeu usar el feltre, que és còmode i resistent: dibuixeu la careta que voleu dissenyar, trieu peces de diferents colors segons l’animal, cosiu-les amb un fil gruixut i afegiu forats i una goma o fil per lligar la màscara. Amb tota la vostra creativitat sobre la taula, podeu fer entre tots una careta de lleó, d’elefant, de mico o de granota. Quedaran fantàstiques!

carnaval_solvia_news

<< tornar