Juny 2018 #53
Decoració

Com vestir la casa amb vellut

salon_2

La suavitat i la sofisticació del vellut poden transformar per complet l’ambient de casa teva afegint un plus de glamur i elegància. No importa l’estil decoratiu, aquest teixit s’adapta a l’ambient aconseguint crear una atmosfera acollidora i distingida.

Si hi ha un tèxtil que ens recorda als habitatges de palau és el vellut. Pesats cortinatges i sumptuosos entapissats semblen cosa del passat però avui aquest suau teixit, amb la seva sorprenent gamma cromàtica, s’adapta a qualsevol estada aconseguint un grat efecte de luxe i calidesa.

cabecero_cambio

Fusió de clàssic amb modern

Tot i que els entapissats en vellut solen associar-se a una decoració clàssica, també poden incorporar-se a altres estils. Una estada moderna cobrarà una nova vida si incloem una cadira, una butaca o un sofà vestit amb aquest tèxtil exuberant. La clau és el color. Liles, verds o vermells en la seva gamma més vibrant transformaran completament un moble una mica passat de moda i li atorgaran un aspecte molt més contemporani.

salon-2

Chic sense ser recarregat

Una cortina de vellut és l’opció idònia si busquem que una habitació quedi protegida de la llum. Les parets nues i clares són la millor opció si volem que el vellut llueixi en tota la seva esplendor. No obstant això, hem d’abstenir-nos d’utilitzar aquest material en estades amb sostres baixos i amb decoracions bigarrades, ja que podria crear un ambient recarregat i fins i tot claustrofòbic.

cortinajes

 Qüestió de detalls

Per canviar l’ambient de la nostra llar també podem recórrer als tèxtils. Coixins, plaids, o mantes de vellut dotaran a la nostra casa d’aquest confort suau tan desitjat en l’època hivernal.

cojines

Notícies relacionades

Què és el hygge i com s’aplica a la llar

Alternatives per donar una nova vida al teu sofà

 

<< tornar