Juny 2018 #53
Decoració

Com habilitar un escriptori en qualsevol racó

desk-1Actualment són pocs els habitatges que gaudeixen d’un despatx entre les seves habitacions. No obstant això, qualsevol racó de la nostra llar es pot convertir fàcilment en una zona d’estudi, només es tracta d’aprofitar els espais inutilitzats i saber com adequar-los per disposar de la nostra particular oficina a casa.

Per repassar factures, ajudar als nens a fer els deures o confeccionar tot tipus de manualitats no és necessari comptar amb una habitació específica a casa. N’hi ha prou amb revisar i optimitzar algun racó de la nostra llar. Aquest espai que ara ocupa un paraigüer pot tenir altres usos? Potser sí. Així doncs, l’única cosa que necessites és saber com utilitzar aquests espais. Vegem alguns exemples:

En el dormitori

Si a l’habitació existeix un espai a prop de la finestra, instal·lar una senzilla taula és l’opció més adequada. A més a més, et permetrà aprofitar la llum de l’exterior i podràs sentir-te més relaxat per realitzar tot tipus de tasques.

montaje_dormitorio2

En la cuina

La cuina que habitualment és l’epicentre de la casa, recobra protagonisme gràcies a taules i lleixes. Un simple prestatge i un tamboret poden acomplir la funció d’estudi. No obstant això, convé situar-los ben lluny de la zona de l’aigüera i de cocció.

montaje_cocina1

En el saló

Una tauleta a prop de la llibreria i orientada cap a una entrada de llum natural serà el lloc perfecte per situar el nostre petit despatx. Si volem separar ambients una simple manpara ens aïllarà de l’entorn.

salon_sola

Vestíbuls, buits i mobles específics

Els mòbils, portàtils i tabletes estan reemplaçant els ordinadors de taula pel que amb prou feines necessitem uns pocs metres per instal·lar el nostre nou estudi. Un espai en la paret desaprofitat o l’inutilitzat rebedor de l’entrada són l’enclavament ideal per situar un escriptori quan es disposa de poc espai. A més a més, existeixen models mini dissenyats especialment per cobrir aquestes necessitats.

montaje_entrada

Notícies relacionades

Una cuina americana funcional i moderna

Sis consells per crear el teu racó de lectura

Crea la teva oficina a casa

 

<< tornar