Juny 2018 #53
Decoració

Com es pot triar el color del sofà

FORMAT_foto_post

Triar bé el sofà és crucial per tal que el nostre saló llueixi com volem. No en va el sofà és la peça principal d’un saló o una sala d’estar. La correcta elecció ha d’incloure diferents factors com ara el color i la tonalitat de les parets. Els sofàs de tons foscos, per exemple, combinen perfectament amb les parets de tons clars i donen també un toc d’elegància a l’estada. Com més fosc sigui el sofà, més suportarà el dia el dia. Ara bé, vigila que la llum del sol no incideixi directament en el sofà, ja que es podria descolorir i envellir prematurament. Sempre tens, amb tot, la possibilitat de triar primer el color del sofà i pintar després el saló perquè la combinació sigui la ideal.

Un altre dels factors que ens ha de guiar a l’hora d’escollir el nostre sofà és la dimensió del saló. Els sofàs de colors clars (blancs, ocres, tons pàl·lids) t’ajudaran a aconseguir una sensació de més amplitud. Els de color blanc, a més a més, aportaran més elegància al saló, especialment si són de pell. Si, per contra, no et falten metres quadrats de saló, et podràs permetre comprar un sofà de colors molt més intens: vermell, marró xocolata o gris fosc, colors molt més atrevits i moderns amb els quals aconseguiràs que el saló tingui una personalitat molt més marcada.

Un tercer factor important per decantar-te per un sofà o un altre és el tipus de tela. L’oferta de tipus de tela per entapissar-lo és gairebé infinita. Tot depèn de tu. Si vols que el teu saló tingui un toc més clàssic, aposta per les flors o les ratlles. Tanmateix, si vols presumir de saló actual i modern, la teva elecció s’ha de decantar per les teles llises. Quan tinguis triada la tela, combina-la amb els seients i coixins. No oblidis que el sofà és un dels mobles que més utilitzaràs del teu saló, per això la teva elecció ha de ser la millor. Només així gaudiràs del teu sofà al 100%.

<< tornar