Juny 2018 #53
Decoració

Com decorar un balcó petit

solvia_moment_balcones_1

No necessites tenir una gran terrassa per crear un espai a l’aire lliure en la teva pròpia llar. Un balcó, per petit que sigui, es pot convertir en un racó acollidor, només cal condicionar-lo de la millor manera possible.

El primer que has de valorar és de quin espai disposes. Si partim de la idea que tens amb un balcó petit, el més convenient és optar per una decoració minimalista i funcional: pocs mobles i molt pràctics. Per estalviar espai, pots recórrer a mobles plegables o amb més d’una utilitat (per exemple, bancs amb capacitat d’emmagatzematge). També pots aprofitar la barana i les parets per col·locar-hi objectes: tests o tauletes penjants a les baranes; jardins horitzontals, prestatges o elements decoratius a les parets.

Disposar de poc espai i haver de seleccionar el mobiliari t’obligarà a pensar quin ús t’agradaria donar al balcó. Potser et ve de gust convertir-lo en un racó per a l’esmorzar: en aquest cas, n’hi haurà prou amb una taula petita i un parell de cadires. Pot ser que prefereixis reservar l’espai per a un bon seient per relaxar-te o llegir. O potser et ve més de gust habilitar-hi un hort urbà.

Si vols donar privadesa al balcó, ho pots aconseguir instal·lant testos amb plantes penjants a les baranes o protegint-les amb canyes de bambú. Una altra qüestió que cal tenir en compte és el terra del balcó: pots deixar a la vista les rajoles originals o cobrir-les. Per a això, tens diferents opcions, des de diversos tipus de fusta a gespa artificial; també pots recórrer a vistoses estores d’exterior o a coixins grossos.

Decideixis el que decideixis, procura triar elements que transmetin la teva personalitat. Combinats amb els complements apropiats (teixits, testos, garlandes de llums, espelmes o altres objectes decoratius), aportaran vivor i un toc original al teu balcó.viveza y un toque original a tu balcón.

<< tornar