Juny 2018 #53
Decoració

Com decorar la teva llar per Pasqua

Estem acostumats a engalanar casa nostra durant el Nadal, però no ho fem tant per Setmana Santa. Ara bé, a altres països és costum omplir la casa d’ous, conills i flors amb motiu de la Pasqua. Aquest any, et podries atrevir a vestir la teva llar de festa durant uns dies. Si tens nens a casa, preparar la decoració amb ells serà l’excusa perfecta per tenir-los entretinguts aquestes vacances.

Aquests són els elements bàsics en la decoració de Pasqua:

Tons pastís. Pots introduir colors suaus, que transmetin tranquil·litat i connexió amb la naturalesa, a través dels teixits o els ornaments.
Flors. Si les utilitzes en garlandes o en centres de taula, aportaran frescor i alegria a les teves celebracions.
Ous. Tenen infinitat de possibilitats decoratives. Si animes els teus fills perquè els pintin ells mateixos, els garantiràs una estona divertida.
Canastres. El recipient tradicional dels ous de Pasqua et pot servir de centre de taula o per decorar algun racó si l’omples de flors, ous o altres objectes.
Conills. Potser al principi et costarà veure la seva connexió amb els ous, però no poden faltar en la decoració de Pasqua. Donaran un toc divertit a la teva llar.

Encara que sigui tradició utilitzar aquests motius any rere any, això no significa que no els puguis adaptar a les últimes tendències. Aquest any, per exemple, pots apostar per l’estil vintage o utilitzar pintura de pissarra per decorar els ous.

 

Fotos: Home Bunch

http://www.homebunch.com/easter-decorating-ideas/

<< tornar