Juny 2018 #53
Decoració

Col·leccions que decoren la teva llar

Design Cat Anderson

Design Cat Anderson

El col·leccionisme no té per què ser només un hobby. Tots els objectes que acumulem com a veritables tresors poden complir una funció decorativa aconseguint, a més a més, que la nostra llar respiri un aire únic i original.

Postals, maletes, entrades de concerts, màquines d’escriure, sifons, càmeres antigues, nines de porcellana o ràdios antigues… l’univers del col·leccionista és immens. Si guardes objectes a casa has de saber que també pots utilitzar-los per decorar-la. Es tracta només de saber com combinar aquests elements amb els colors i la resta de mobiliari per aconseguir un efecte eclèctic molt singular.

bodegon_colecciones

Idees perquè les teves col·leccions llueixin i decorin

Existeixen expositors ideats especialment per organitzar segons quin tipus de col·leccions. És el cas de les vitrines per a didals o els àlbums per a segells, monedes i xapes. Però si volem que les nostres col·leccions es converteixin en elements decoratius de la nostra llar, podem decantar-nos per altres opcions:

  • Les peces petites poden resultar molt atractives en grans gerros. Les campanes de cristall també són una bona opció per emfatitzar alguna de les nostres peces més especials.
  • Faristols destinats als llibres poden convertir-se en el suport ideal per a revistes o discos amb una significació especial o fins i tot collages de postals antigues. Tot element es mereix ser tractat com si fos únic.
  • Panells de vellut emmarcats als quals li podem incorporar un cristall seran ideals per exhibir les nostres relíquies familiars.
  • Els marcs de cristall amb volum emfatitzen fins als elements més anodins. La portada d’un disc o les entrades de concerts lluiran com un trofeu.
  • Exhibir les peces en còmodes, taules baixes amb cristall o a l’ampit d’una finestra dotaran a l’estada d’un aire molt particular.

Neteja i manteniment

Totes les peces que hem anat atresorant mereixen una cura i una atenció especial. Si els objectes són petits i delicats és preferible desar-los dins una vitrina que els protegeixi de la pols. Els objectes de cristall sempre lluiran millor a prop d’una font de llum natural i si, per exemple, som uns apassionats dels barrets o els ventalls és recomanable situar-los en llocs de fàcil accés a ells.

 abanicosNotícies relacionades

Què és el hygge i com s’aplica a la llar 

Treu el teu costat més viatger amb la decoració travel

Mix & Match, l’art de combinar

 

<< tornar