Maig 2018 #52
Decoració

Canvia de cuina, ara!

Quantes hores et passes al dia a la cuina? Segur que te’n surten més que no pensaves. Saps que pots renovar la teva cuina sense fer una gran inversió econòmica? En aquest article t’expliquem com pots transformar aquesta estança amb molt pocs diners i canviant colors o petits detalls i mobles auxiliars. Uns canvis senzills que faran que la teva cuina tingui un aspecte molt més eficient i funcional.

Canvia les portes. No és necessari que canviïs totes les portes dels armaris de la cuina. Tens moltes opcions: passar d’acabats blancs a xapa de fusta; combinar portes massisses amb altres de transparents o translúcides de vidre, o, simplement, barrejar colors tenint en compte que els mobles de baix han de ser d’un color diferent als de dalt. El blanc i la fusta combinen bé, igual que el vermell i el blanc o el mostassa i el verd.

Posa nanses noves. Es tracta d’un element molt simple que, tanmateix, condiciona molt la personalitat dels mobles i armaris de la teva cuina. Busca i rebusca fins que trobis la nansa que quedi millor amb el teu projecte de cuina nova. No pateixis per col·locar-les. És molt fàcil. La distància entre forats és estàndard i no hauràs de fer més forats a les portes o els calaixos quan els canviïs.

Pinta les parets. Si et cansa la imatge de les parets de la cuina, els pots donar vida col·locant-hi panells sintètics o pintant-les dels colors que t’agradin. Vés a la teva ferreteria de confiança i demana la pintura adequada. Pel preu d’un pot de pintura estrenaràs parets noves en poques hores.

MÉS INFORMACIÓ A Solvia.cat

<< tornar