Abril 2018 #51
Solvia Press

Brots verds en el mercat immobiliari

És aviat per parlar de recuperació, però hi ha qui comença a veure els primers símptomes positius en el mercat immobiliari. Es basen en l’interès creixent que els fons d’inversió internacionals mostren, per exemple, per la venda de carteres d’actius adjudicats, per les plataformes per prestar serveis de gestió immobiliària de les entitats bancàries o per associar-se amb promotors locals per invertir en segments concrets del mercat immobiliari espanyol.

A més a més, el 17% de les adquisicions d’habitatge per part de particulars el primer semestre de l’any les van fer compradors estrangers. Sembla, doncs, que la inversió internacional donarà l’impuls inicial a la recuperació del sector.

Gràcies a les estratègies d’inversió estrangeres que es plantegen a cinc-set anys, molts professionals del sector es podran reconvertir en proveïdors de serveis. Paral·lelament, es poden preveure operacions de compravenda d’empreses immobiliàries.

Hi ha l’esperança que el mercat d’inversió es posi en marxa i es comenci a normalitzar, convençut de l’existència d’oportunitats interessants a curt i a mitjà termini. En el camí cap a la recuperació del sector immobiliari, els passos següents s’haurien de concretar en l’entrada de nous fons, les operacions d’inversió d’un cert volum i la competència en processos de desinversió competitius.

Font: Idealista

<< tornar