Juny 2018 #53
Decoració

Black & white, elegància i minimalisme

01

El blanc i el negre són dos colors que lliguen perfectament: un matrimoni que no té crisi i que ofereix un ampli ventall de possibilitats decoratives; una combinació ideal per donar un nou aire a la nostra llar, amb nous mobles, teles i adorns. El blanc i el negre són sinònims de minimalisme i elegància i de contrastos. Es tracta d’una combinació que aporta llum i lluentor i una insaciable capacitat de conjugar amb tons més vius, com ara el vermell, que donarà moltes possibilitats decoratives al saló de casa teva.

Les combinacions de tots dos colors són infinites. Si el blanc predomina sobre el negre, la casa serà més minimalista i lluminosa. Si, al contrari, el color predominant és el negre, guanyarem en elegància i calidesa. Una opció és combinar les parets i el terra negre amb mobles de color negre. També pots aplicar el color negre a alguna de les parets per realçar el contrast i donar una mica més d’elegància a una llar lluminosa. Unes teles estampades en blanc i negre també t’ajuden a donar més vida a la casa sense treure-li elegància.

A les cases decorades amb l’estil Black & White, els complements hi tenen un paper crucial. El vermell, per exemple, donarà a casa teva un aire més modern i avantguardista si l’utilitzes per a coixins, gerros o espelmes. Uns altres colors que combinen bé amb el blanc i el negre són el plata i el groc. El color plata és ideal per donar un toc extra d’elegància i distinció a les teves estades. El groc, d’altra banda, farà que la teva llar sigui un lloc únic i personal. Una opció, exclusiva per a les persones més agosarades, és el color fúcsia, un to que donarà molt estil i personalitat a la llar.

<< tornar