Maig 2018 #52
Corporatiu

Benvingut a casa, el premi de Solvia que aposta per l’arquitectura innovadora

El 2 de juliol passat va tenir lloc la presentació de “Benvingut a Casa. Premi Solvia a la Innovació en el Disseny de l’Habitatge” a l’auditori de la Torre Banc Sabadell. Des d’aleshores i, tot coincidint amb l’inici del període d’inscripcions, el premi ha estat recollit a diversos mitjans tant de caràcter generalista com també a blogs i pàgines web especialitzats en arquitectura, com és el cas de Diariodesign  i Metalocus.

Els col·legis oficials d’arquitectes han mostrat molt d’interès en la iniciativa promoguda per Solvia, ja que convida al col·lectiu d’arquitectes a repensar l’habitatge de la nova societat, motiu pel qual el premi s’ha inclòs tant a les newsletters d’enviament als col·legiats com a les seves pàgines web. Aquest és el cas, per exemple, Consell Superior d’Arquitectes d’Espanya. Com que el premi s’adreça especialment a arquitectes, també es va voler fer una presentació ad hoc al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i està previst que més endavant es presentarà també al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid.

Així doncs, el balanç que en fem actualment del Premi Solvia és molt positiu i hi continuarem treballant perquè encara ho sigui més. Ho aprofitem ara per recordar que les inscripcions per participar al premi restaran obertes fins al 10 de setembre pròxim. Si ets un professional relacionat amb el món de l’habitatge t’emplacem que, si vols formar part del Premi Solvia a la Innovació en el Disseny de l’Habitatge, t’inscriguis a l’apartat de participació del web de Solvia Innova.

<< tornar