Juny 2014 #13

Benvingut a casa

Premi Solvia a la innovació en el disseny de l’habitatge

Bases del Premi Solvia

20.000 € pel projecte guanyador

Descarrega les bases aquí


Descarrega la Guia del Premi Solvia aquí


Objectius


El Premi Solvia forma part d’un conjunt d’accions que Solvia està desenvolupant i que es centren en com hauria d’adaptar-se l’habitatge als canvis que la societat i la família estan experimentant, canvis accelerats per la crisi econòmica i per la tecnologia en l’ús quotidià.

En aquest sentit, Solvia vol promoure la reflexió al voltant de l’habitatge col·lectiu amb el repte de desenvolupar nous conceptes d’habitatge que responguin als models socials, econòmics, tecnològics i ambientals actuals.

Perseguint aquest objectiu, el Premi Solvia proposa un solar urbà teòric i insta que es dissenyi una tipologia d’habitatge d’obra nova, el sistema d’agregació entre ells formant una planta, la configuració esquemàtica de tot l’edifici i la relació d’aquest amb la ciutat.

Així doncs, la proposta que es presenti al Premi Solvia ha de tenir com objectiu principal la flexibilitat i l’adaptabilitat per tal de donar resposta a les diferents situacions i necessitats dels usuaris de l’habitatge al llarg del seu cicle de vida.

Calendari


Totes les dates destacables del Premi Solvia estan anotades al calendari. Convidem a tots els participants a descarregar-ho per tal de no perdre cap fita important.

[google-calendar-events id=”2″ type=”ajax”]descarregar calendari

Condicions


Cal inscriure’s al Premi Solvia per poder-hi participar.

La participació és oberta, en dues fases i es mantindrà l’anonimat de tots els participants fins el fallo del jurat.

Es pot participar tant de manera individual com en equips de treball.

Poden participar arquitectes titulats, ja siguin persones físiques o jurídiques, o equips pluridisciplinars en què, com a mínim, la persona de referència que signi la inscripció sigui un arquitecte titulat.


Jurat


El jurat del Premi Solvia estarà format per les personalitats següents durant el procés de selecció. 

Més informació sobre el jurat aquí


Miguel Montes

Miquel Molins

Ramon Rovira

Anne Lacaton

Josep Bohigas

Juan Herreros

Xavier Monteys

Zaida Muxí

En col·laboració amb