Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell ven una cartera de 953 propietats immobiliàries a un consorci d’inversors institucionals

imagen corporativa Banco Sabadell

Segons Miguel Montes, director general de Banc Sabadell: “El tancament d’aquesta operació és una bona mostra de la capacitat de Banc Sabadell de transferir risc immobiliari del balanç mitjançant operacions estructurades, i, al mateix temps, és un clar senyal del gran interès dels inversors internacionals per aquest tipus d’operacions i constitueix una bona base per a futures transaccions.”

L’acord a què s’ha arribat, tancat després d’un procés competitiu, permetrà al grup Banc Sabadell mantenir la gestió de la cartera i comercialitzar les propietats transferides, a través de Solvia, la immobiliària del grup.

La cartera està composta per actius de segona mà, dels quals aproximadament un 90% són habitatges i el 10% restant, locals, places de pàrquing i trasters. La distribució geogràfica es reparteix per tot l’arc mediterrani, amb més concentració d’actius a la Comunitat Valenciana, i també a la Comunitat de Madrid.

Aquesta operació està alineada amb l’estratègia de reducció de l’exposició immobiliària del grup. L’ha coordinat l’equip especialitzat en la venda de carteres i operacions estructurades, que pertany a la Direcció d’Inversió Immobiliària del banc.

<< tornar