Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell posa en marxa un hotel nou al centre històric de Jerez de la Frontera

bs jerez de la frontera

La política activa de desinversió mitjançant la mobilització i posada en valor d’immobles que porta a terme Solvia preveu, a més de la venda d’actius immobiliaris, la col·laboració amb altres empreses per posar en valor els immobles que formen part de la seva cartera, segons la seva tipologia i característiques.

En aquest cas, Solvia, que ha dut a terme la rehabilitació de l’edifici i l’ha equipat per a l’explotació hotelera, ha formalitzat un contracte de gestió amb l’empresa Gestión de Servicios de Asesoría a Hoteles, S.L., que gestiona diversos hotels a Pamplona, ??Madrid, Vitòria, Islantilla (Huelva) i Vera (Almeria).

GSA Hoteles (www.gsahoteles.com) és una empresa especialitzada en la gestió d’establiments hotelers. Té una àmplia experiència, de gairebé 20 anys, en el mercat hoteler espanyol, tant en hotels urbans com en resorts de golf i platja, i realitza la gestió integral d’aquests hotels, havent participat prèviament en l’elaboració de l’estudi de mercat, el pla de viabilitat, el disseny i la resta d’aspectes per posar-los en funcionament.

En aquesta mateixa línia d’actuació, el 20 de juny passat, la immobiliària de Banc Sabadell va anunciar el tancament d’una operació similar, en aquest cas signada amb la cadena d’hotels Barceló, perquè gestioni l’Hotel Spa Selenza d’Estepona (Màlaga).

 

<< tornar