Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell posa en marxa una residència per a la tercera edat i apartaments tutelats a Canet d’en Berenguer (València)

Bs Canet d'en Berenguer

En aquest cas, es tracta d’un doble immoble adquirit per adjudicació en què Solvia ha dut a terme la inversió i els treballs de rehabilitació i condicionament necessaris per posar-lo al dia i obtenir les corresponents llicències d’obertura i d’explotació del negoci.

L’empresa valenciana Senior Sur Consulting Canet, S.L. (www.seniorsur.es), especialitzada en la gestió i consultoria de geriàtrics, amb la qual Banc Sabadell ha subscrit un contracte d’arrendament per quinze anys, reuneix l’experiència d’un grup de professionals que coneix molt bé el sector i la trajectòria del qual és un referent en la geriatria assistencial i de qualitat a Espanya.

La nova residència, la posada en marxa de la qual està prevista per a la segona quinzena de juliol, està situada a només 30 quilòmetres de la ciutat de València i molt a la vora d’una de les millors platges de la Comunitat Valenciana.

Disposa de 60 habitacions que poden acollir un total de 120 residents amb diversos graus de dependència. El complex, de 5.800 metres quadrats, inclou així mateix aparcament subterrani, restaurant, serveis de perruqueria i podologia, sales de rehabilitació funcional, piscina, auditori i una zona especial per atendre les persones amb gran dependència. Els apartaments tutelats són també 60, distribuïts en tres tipus diferents d’entre 38 i 76 metres quadrats i 1 o 2 habitacions, que donaran cabuda a persones grans no dependents que podran utilitzar també tots els serveis de la residència.

En aquesta mateixa línia de posada en valor d’immobles de la seva propietat, Solvia ha tancat recentment sengles acords d’explotació hotelera amb la cadena d’hotels Barceló, per a la gestió de l’Hotel Spa Selenza d’Estepona (Màlaga); ), i amb GSA Hotels, per a la gestió de l’Hotel Asta Regia a Jerez de la Frontera (Cadis).

Un tractament individualitzat per a cada actiu immobiliari

Segons Salvador Grané, director general de SOLVIA, “aquest tipus d’operacions són possibles gràcies a l’elevat nivell d’especialització dels 150 professionals que formen part de la nostra organització. El seu coneixement dels mercats locals, de les diferents legislacions urbanístiques territorials i dels procesos de transformació i construcció ens fan possible donara cada actiu un tractament individualitzat i trobar, per a ell, una solució única”.

<< tornar