Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell lliura els primers habitatges del Fons Social als seus beneficiaris a Alacant, València, Navarra, Vigo, Màlaga,Tarragona i Barcelona

Bs entrega viviendas

Les persones interessades a beneficiar-se dels habitatges que Banc Sabadell posa a disposició del Fons Social d’Habitatges poden trobar tota la informació necessària awww.solvia.es. Fins a aquest moment, s’han rebut 31 sol·licituds, 23 de les quals compleixen els requisits necessaris. D’aquestes últimes, els primers habitatges són els que avui s’han lliurat. La resta es lliurarà els dies pròxims.

Política de zero desnonaments: 1.200 lloguers socials ja negociats

Banc Sabadell, fins al moment, també ha negociat i ha posat en marxa, addicionalment, un total de 1.200 lloguers socials als quals s’han acollit unes altres tantes famílies. Cal destacar que Banc Sabadell no ha fet, des del començament de la crisi, cap llançament hipotecari o desnonament forçós d’habitatges ocupats per clients seus.

Banc Sabadell crea una nova fundació

Amb l’objectiu de donar continuïtat a les polítiques socials que l’entitat ja porta a terme, Banc Sabadell ha decidit crear una fundació específica, a través de la qual canalitzarà i estructurarà la gestió de tot el parc d’habitatges destinat a pal·liar les situacions dels clients i famílies afectades per la problemàtica de l’habitatge.

Aquest parc compta avui amb un total de 2.083 habitatges repartits per tot Espanya, 1.200 dels quals estan actualment en règim de lloguer social, 250 es destinen al Fons Social d’Habitatges i 154 es gestionen per mitjà de diferents ONG, amb les quals Banc Sabadell col·labora per intentar solucionar els problemes derivats de l’habitatge en situacions especials de persones i famílies altament vulnerables.

<< tornar