Maig 2018 #52
Corporatiu

Banc Sabadell integra la seva capacitat immobiliària en una única plataforma

imagen corporativa Banco Sabadell

Banco Sabadell integra l’oferta immobiliària de Banc Sabadell i Banco CAM –ara SabadellCAM- en una única plataforma, de manera que Solvia Sabadell Immobiliària oferirà un únic accés a més de 25.000 actius immobiliaris en tot el territori nacional. La marca Mediterranean, que prové de Banc SabadellCAM, es mantindrà i s’especialitzarà en el segment dels inversos internacionals.

Solvia Sabadell Immobiliària comptarà amb un equip humà de 300 persones, repartides en dues seus principals, una a Barcelona i una altra a Alacant, i sis direccions territorials a tot Espanya. Aquest equip col•labora estretament amb una xarxa comercial composta per més de 1.000 comercialitzadors, col•laboradors i API, als quals es sumen els promotors clients del banc, que tenen el suport de Solvia per potenciar les vendes de les seves pròpies promocions d’obra nova.

Ràpida mobilització d’actius sota una marca única
Amb aquesta unió, Banc Sabadell vol accelerar la venda d’actius immobiliaris i rendibilitzar l’oferta conjunta de les dues entitats, acostant el producte al client amb preus d’acord amb l’actual realitat de mercat i facilitant el millor finançament. Amb aquesta finalitat, els actius que procedeixen de les dues entitats s’han reunit sota la marca Solvia i a través d’un únic portal d’Internet, www.solvia.es, amb una previsió de 700.000 visites mensuals.

A més de la venda d’actius, la política de Banc Sabadell inclou la mobilització de terrenys i solars edificables mitjançant la promoció d’habitatges nous, recorrent a diferents fórmules, amb esquemes de finançament apropiats a cada tipologia de projecte.

<< tornar