Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell confia a Barceló la gestió d’un hotel a Estepona (Màlaga)

bs barcelo

L’Hotel Selenza Estepona Thalasso & Spa, objecte d’aquest acord, està situat a la nova Milla d’Or. Disposa de 93 habitacions, instal·lacions d’altíssima qualitat i el thalasso spa més gran de la Costa del Sol.

El conjunt de Marbella i Estepona representa la destinació més selecta d’aquesta costa. La privilegiada situació de l’hotel, a menys de 10 minuts de Puerto Banús i a escassos metres del mar, ofereix unes vistes excel·lents des de totes les habitacions. Inclou en les seves instal·lacions un centre de talassoteràpia de més de 2.000 m2 amb 35 cabines de tractament, 2 piscines d’hidromassatge, sauna i hamamm. També disposa de piscina exterior i gimnàs.

Per culminar aquesta operació, Solvia, propietària de l’establiment, ha comptat amb l’assessorament de Jones Lang Lasalle Hotels, companyia global de serveis d’inversió hotelera, que ha valorat l’acord com a molt beneficiós per a ambdues parts. Banc Sabadell ha posat en valor l’immoble en arribar a un acord d’explotació amb un dels operadors de més prestigi en el panorama hoteler de vacances i Barceló ha iniciat la gestió d’un actiu únic amb unes instal·lacions de primera categoria.

La cadena Barceló Hotels & Resorts, la divisió hotelera de Barceló Corporació Empresarial, és la tercera cadena d’Espanya i la 26a més gran del món. Actualment, disposa de 141 hotels i més de 39.000 habitacions distribuïts en 16 països. La seva oferta inclou establiments de vacances i urbans comercialitzats sota les marques Barceló Premium (màxima categoria) i Barceló (nivell mitjà-alt). Més del 95% dels hotels Barceló Hotels & Resorts són de 4 i 5 estrelles, i dos de cada tres són de nova construcció o han estat completament renovats. En els últims temps, la cadena ha reforçat la seva presència a les principals xarxes socials i ja disposa de pàgines oficials a FacebookTwitterYoutube i Flickr

Jones Lang LaSalle Hotels (JLLH) és una companyia global líder en serveis d’inversió hotelera especialitzada en propietats de 3 a 5 estrelles. L’equip global de JLLH compta amb més de 265 especialistes hotelers i té 43 oficines a 20 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Oceania. L’equip a EMEA està format per més de 100 professionals que operen des de 19 oficines a 9 països. És present a la península Ibèrica des de l’any 1999 i proporciona assessorament de compravenda, finançament, valoracions, serveis d’inversió i asset management per a propietats que abasten tant hotels de luxe com de negocis o econòmics de diverses mides, des de propietats individuals fins a grans carteres i desenvolupaments d’ús mixt. En els últims cinc anys han realitzat més de 4.000 projectes de consultoria i valoració. Així mateix, han assessorat en més transaccions de compravenda i finançament que cap altra consultora hotelera al món, amb un valor total de més de 30.000 milions de dòlars. Els clients de JLLH tenen accés a l’ampli coneixement del mercat de l’empresa matriu  Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL).

<< tornar