Juny 2018 #53
Corporatiu

Banc Sabadell centra la nova campanya de la seva immobiliària Solvia en la venda d’apartaments a la costa

imagen corporativa Banco Sabadell

Els clients podran trobar immobles en campanya de primera i segona residència a través de la pàgina web www.solvia.es,disponible en anglès i recentment també en rus, i que compta amb prop de 20.000 actius. Les oportunitats de segona residència són variades al llarg de tota la costa mediterrània. Així, Solvia proposa apartaments a zones de platja en promoció amb àmplies zones comunitàries a Almeria des de 55.500 euros, a Castelló des de 31.500 i a Múrcia des de 25.200 euros, per dir alguns exemples.

Facilitats per finançar-los

Solvia actualitza la seva oferta de descomptes en el preu de venda vinculats al tipus de finançament amb què el client adquireix l’immoble. En aquesta campanya, els clients que financin entre el 40-60% de la seva compra amb Banc Sabadell es podran beneficiar del 20-25% de descompte respecte als preus ja rebaixats.

Hi ha també descomptes lleugerament inferiors per als clients que adquireixin el seu immoble al comptat o amb finançament de l’entitat fins al 80% del seu preu. En aquest sentit, per facilitar la decisió al client, a la pàgina web www.solvia.es s’inclourà un simulador que té la funció de determinar el preu de l’immoble d’acord amb el finançament sol·licitat.

Cal remarcar algunes dades de l’evolució de l’estoc immobiliari i també dels preus, especialment a les zones de costa mediterrània i les illes, espai on s’adreça essencialment aquesta nova campanya de Solvia. Aquestes àrees són les que més ajust de preus estan registrant, amb un percentatge de reducció del 45%, i tot i que és la zona on més immobles s’acumulen, és també l’àmbit en què està disminuint més aquest estoc. Aquestes xifres generals es fan més evidents en el cas de la immobiliària de Banc Sabadell, que ha concentrat més del 50% de les vendes de la seva última campanya a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

Els objectius de Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, per a aquest any 2013 comporten unes vendes de 16.000 immobles, un increment notable respecte a l’any anterior en què va vendre 13.777 immobles, el doble de l’any anterior, amb un ritme molt superior al del sector.

<< tornar