Juny 2018 #53
Decoració

Avantatges de contractar un interiorista per decorar la teva llar

decoración-de-interiores-comedor-interiorista
decoración-de-interiores-dormitorio-interiorist
decoración-de-interiores-interiorista

Decorar la teva pròpia llar pot ser un autèntic plaer. Sobretot si, en acabar el procés, veus amb satisfacció que casa teva transmet la funcionalitat, calidesa i personalitat que buscaves. Però aconseguir-ho no sempre és fàcil. Recórrer als serveis d’un interiorista et pot ajudar a trobar la solució més intel·ligent per al teu habitatge i, el que és més important, ajudar-te a adaptar el teu habitatge a les necessitats de la teva família.

Imagina que has comprat un pis molt ampli tipus loft i que l’has de reformar. Tens clar quin estil t’agrada, però no acabes de trobar la solució més eficient per treure el màxim partit al teu nou loft a través de la decoració d’interiors. O que has adquirit un habitatge millor que el que tenies i hi vols viure molts anys però l’has d’habilitar de la millor manera possible perquè es pugui anar adaptant als canvis i les necessitats d’una família en creixement. En aquests casos, comptar amb la intervenció d’un interiorista et pot ajudar a optimitzar les possibilitats del teu habitatge. Gràcies a la seva experiència i recursos, un professional de la decoració d’interiors pot veure oportunitats on potser tu no les veies i aconseguir que la vida a casa sigui molt més senzilla, i posar a disposició teva les millors solucions a les teves necessitats de vida.

Per als que dubten de la conveniència de contractar un interiorista per decorar la seva llar, heus aquí una llista amb els principals avantatges dels seus serveis:

Assessorament general
El treball d’un interiorista no és únicament estètic. El seu assessorament va més enllà d’aconsellar-te sobre mobles, colors o teixits que funcionaran millor. El primer pas d’un bon interiorista consisteix a fer-te una entrevista personalitzada per tal de conèixer la teva manera de viure, necessitats i gustos. Sobre la base d’això, l’interiorista t’aconsellarà sobre la manera d’optimitzar l’espai i totes les seves característiques: estructura, orientació, llum natural… A més a més, et recomanarà els materials de qualitat que s’ajustin millor al teu habitatge.

Personalització
Crear la teva llar, fer realment teu l’habitatge que acabes d’adquirir, en això consisteix la personalització. Tenint en compte els teus gustos, necessitats i estil de vida, un interiorista estudiarà les teves necessitats i elaborarà un pla de disseny en funció del teu estil. Per això és important, abans de començar el projecte, deixar-li clars els teus desitjos, gustos i prioritats. Si t’agraden els animals, les plantes, els colors clars, les textures, fins i tot els teus gustos en cinema poden ajudar l’interiorista a plantejar les seves propostes.

Simplicitat i tranquil·litat
Deixar la decoració d’interiors en mans d’un professional et permetrà relaxar-te: ell s’encarregarà de la gestió integral del procés, tant en la planificació com en l’execució. Es preocuparà per complir amb les teves expectatives i resoldrà qualsevol inconvenient que pugui sorgir durant el projecte.

Experiència
Un interiorista experimentat sabrà treure partit fàcilment al teu habitatge o detectar obstacles que calgui solucionar. Gràcies al seu ampli coneixement del mercat, t’aconsellarà materials o solucions decoratives en els quals potser no hi haguessis pensat si no haguessis tingut el seu assessorament.

Recursos i contactes
Precisament per la seva experiència, un interiorista compta amb una gamma àmplia de recursos quant a productes o tècniques decoratives, fins i tot possibles descomptes en la compra de material, que poden no estar a l’abast d’un particular. Per no parlar de la seva extensa xarxa de contactes de confiança: proveïdors, electricistes, llauners, etc.

Pressupost optimitzat
Un dels principals riscos en emprendre la reforma o la decoració d’un habitatge és acabar amb unes despeses finals molt més grans del que s’havia pressupostat. Quan es contracten els serveis d’un interiorista, aquest risc es redueix per dos motius: d’entrada, haurà elaborat un detallat pla del projecte inicial, en el qual haurà inclòs les opcions que tenen en compte la millor relació qualitat/preu; a més a més, sabrà com solucionar de la manera més eficaç i econòmica possible qualsevol imprevist.

Són molts els avantatges de disposar d’un interiorista per decorar la teva llar. T’ajudarà a abordar la decoració del teu habitatge des del punt de vista més òptim, respectant les teves necessitats i la teva personalitat.

<< tornar