Juny 2018 #53
Corporatiu

Avantatges d’acudir a l’assessor personal de Solvia

Hi ha una llar a la mida dels teus somnis. Encara que pot ser que, entre tanta oferta immobiliària, et sigui difícil descobrir-ho a simple vista; a Solvia t’ajudarem a trobar-lo. El nostre equip d’assessors personals es posarà a disposició teva per localitzar l’habitatge que respongui millor a les teves necessitats.

Per a molts compradors, buscar un pis o una casa que encaixi amb les seves preferències és el més difícil del procés de compra. Trobar un habitatge que reuneixi les seves característiques ideals (preu, ubicació, superfície, etc.) per mitjà d’un anunci ja és complicat; a això s’han d’afegir les visites posteriors per comprovar si l’habitatge respon realment al que necessiten. Sovint, el procés es torna llarg i infructuós. Els compradors estan obligats a dedicar-hi temps i energia excessius.

Si estàs buscant una casa nova, a Solvia comptem amb un equip d’assessors personals que tenen com a objectiu simplificar el procés de recerca per als compradors d’habitatges. Són professionals experts en el sector immobiliari que sabran escoltar les teves necessitats i t’ajudaran a trobar la casa perfecta per a tu.

Aquestes són els avantatges de què gaudiràs si recorres als serveis d’un assessor personal a Solvia:

Cerca personalitzada
Sabem que cada client és únic, per la qual cosa requereix un seguiment fet a mida. Quan contactis amb un dels nostres assessors personals, et preguntarà quin tipus de llar busques, on ha d’estar situat o quin és el teu pressupost, entre altres qüestions. Basant-se en aquests criteris, buscarà per tu les millors opcions entre l’àmplia cartera d’habitatges que Solvia t’ofereix.

Estalvi de temps
Gràcies a la intervenció de l’assessor personal, reduiràs molt del temps que hauries dedicat a buscar habitatges. El teu assessor t’intentarà donar una resposta en menys de 48 hores i et farà arribar una selecció de recomanacions exclusives per a tu.

Assessorament integral
Si t’interessa algun dels habitatges seleccionats, el teu assessor personal s’encarregarà de gestionar una visita per veure’l. I quan trobis finalment la casa dels teus somnis, els professionals de Solvia t’acompanyaran durant tot el procés de compra; rebràs informació detallada sobre les característiques tècniques i jurídiques de l’immoble, i, a més a més, t’assessoraran sobre les possibilitats de finançament i sobre els tràmits de gestió necessaris per portar a terme la compravenda (contracte, escriptura, registre, etc.).

Professionalitat i experiència
Tindràs la seguretat d’estar en bones mans. Els assessors personals de Solvia són professionals amb formació específica i experiència en el sector immobiliari. El seu coneixement exhaustiu del mercat els permet detectar les oportunitats i calcular el valor que cada propietat pot tenir a llarg termini. Estan compromesos amb la qualitat, la transparència i el rigor. 

Tracte proper
A Solvia ens importen, per sobre de tot, les persones. Per això, els nostres assessors s’esforçaran per oferir-te la millor atenció, amb la finalitat d’escoltar-te, detectar les teves necessitats i satisfer-les. Hi trobaràs un tracte afable i proper.

Cobertura nacional
Comptem amb un ampli equip d’assessors personals distribuïts per tot el territori nacional. Sigui quina sigui la ubicació de la casa que busques, tindràs un professional a disposició teva per assessorar-te sobre els immobles del nostre web que et puguin interessar.

Accés fàcil
Sol·licitar els serveis d’un assessor personal de Solvia és molt senzill. Ho pots fer a través del formulari del nostre web o bé pots enviar les teves dades i contactarem amb tu al més aviat possible. També pots trucar al 902 333 131.

Servei gratuït
Gaudiràs de l’atenció especialitzada que t’ofereixen els nostres assessors personals sense cap cost durant tot el procés de compra.

<< tornar