Maig 2018 #52
Decoració

Apps per decorar la teva llar

moment_solvia_app_2

La tecnologia mòbil s’alia amb la decoració. Si ets a punt d’entrar a viure en un pis nou o tens previst redecorar la teva llar, hi ha moltes apps al mercat, tant per a telèfons intel·ligents com per a tauletes, que t’ajudaran a fer les eleccions adequades. Gràcies a elles, podràs provar les teves idees a casa teva prèviament, de manera virtual, per assegurar-te que quedaran bé quan portis a terme.

Tens propostes per a cada etapa del procés decoratiu:

Planificar la remodelació. Suposem que vols fer obres a casa o començar a decorar-la des de zero i necessites fer-te una idea global del procés. Tens a disposició teva diverses apps senzilles i intuïtives que et permetran fer plànols del pis i distribuir els elements en cada espai. MagicPlan parteix de les teves pròpies fotos per elaborar les propostes. BuildApp Viewer,  Home 3D o Home Design 3D elaboren plànols en 3D.

Prendre mesures. Per planificar amb exactitud necessitaràs saber quant mesuren les diferents estades de la teva llar. Amb  Drywall Calculator podràs tenir controlades totes les mesures i fer els càlculs necessaris amb facilitat, mentre que Photo Measures et permetrà anotar les mesures sobre fotos reals de casa teva.

Decidir el color de les parets. Potser en tens una idea, però dubtes si a l’hora de la veritat encaixaran en la teva llar. Diferents apps, algunes ofertes pels mateixos fabricants de pintures, et poden ajudar a triar el color ideal i fer-te una idea de com quedarà. Per exemple, MyPantone, Bruguer Visualizer o Color Lab Spy de Valentine.

Triar mobles i complements. Necessites consells i suggeriments que t’inspirin? Et pots orientar gràcies a les propostes d’aplicacions com ara Houzz Interior Design Ideas o Remodelista, dues de les més populars. També et pot ajudar LikeThat Decor, que et permet pujar la foto d’un moble o estampat i buscar els complements que hi combinen.

Comprovar que el mobiliari triat encaixa. Amb Home Interior Layout Designer de Mark on Call podràs situar el moble en el plànol de casa teva i descobrir en quina posició encaixarà, mentre que SnapShop utilitza la realitat augmentada per ensenyar-te com quedarà el moble.

Treballar sobre el terreny. Si has de penjar quadres o prestatges o penses fer petites reparacions a casa, iHandy Carpenter et serà útil: inclou cinc eines de fuster, des d’un nivell fins a una regla d’acer. Per assegurar-te de distribuir el mobiliari de manera que aprofiti la llum natural, res és millor que Sun Seeker.

Decorar el jardí. També pots trobar assessorament per a l’exterior de casa gràcies a Eden Garden Designer, que et proposa dissenys i tipus de plantes, a més d’aconsellar-te sobre la manera de cuidar-les.

MÉS INFORMACIÓ A Solvia.cat

<< tornar