Juny 2018 #53
Decoració

Amor per les coses fetes a mà

La digitalització i globalització de l’economia s’han convertit aquests últims anys en el principal aliat de l’artesania i els productes fets a mà. Plataformes com ara ETSY han estat fonamentals perquè artesans de tot el món venguessin les seves peces úniques per tot el món i perquè molts més professionals decidissin apostar pel Crafty Style, mobles únics i elaborats amb elements reciclats i tècniques artesanals. I tot en benefici d’uns consumidors que advoquen per un retorn al que és autèntic, als productes amb ànima.

El moviment handmade o DIY (Do it Yourself o Fes-ho tu mateix) està de moda i crea una moda carregada de creativitat. Un element tan senzill com els palets d’emmagatzematge poden ser una immillorable opció per donar un aire diferent a la nostra llar. Envernissats o sense envernissar, es poden transformar en unes prestatgeries espectaculars per ordenar els nostres quadres i revistes. Una altra idea molt suggeridora és pintar un moble a la paret per enganyar els nostres ulls i donar més visibilitat a un simple prestatge.

Una tercera opció pot ser utilitzar unes boniques lletres per decorar i personalitzar qualsevol racó de casa nostra: n’hi ha de fusta, de cartró, amb llums… el que està més de moda és crear paraules curtes com ara Home o Love per penjar-les a la paret, pintar-les sobre tela o col·locar-les sobre un moble. Amb una mica de traça tots ens podem convertir en activistes del moviment handmade, del qual s’han fet ressò editorials de decoració publicant llibres, que ens ajudaran a saber com transformar la nostra creativitat en objectes únics per a la nostra llar.

<< tornar