Juny 2018 #53
Decoració

Adorns originals per celebrar el Nadal d’una altra manera

El Nadal és una època de bons desitjos i també de donar un toc festiu a la nostra llar. Aquestes festes et pots atrevir a decorar casa teva amb adorns més originals, moderns i alternatius.

Aquests dies obrim les portes de la nostra llar, ens reunim amb familiars, amics i compartim moments màgics i agradables. Tria quin estil vols donar a casa teva per ser l’amfitrió perfecte i omplir d’esperit nadalenc les estances del teu habitatge. A continuació, trobaràs alguns adorns de Nadal originals i divertits per decorar-lo aquestes festes.

Adorns naturals. El Nadal es caracteritza pels ambients càlids i rústics. Per això, utilitza elements que puguis trobar a la natura com ara el vesc, les branques de canyella o les pinyes i col·loca-les amb singularitat. Pots crear un bonic centre de taula o bé posar-los de manera estratègica per crear l’efecte desitjat.

Paper kraft. A l’hora d’embolicar els regals i per aconseguir un impacte visual diferent, utilitza el paper kraft; es tracta d’un paper de color marró, reciclat i de tacte rugós. Amb l’ús d’aquest material podràs personalitzar els teus regals i li donaràs un toc rústic i especial allà on els col·loquis. Una vegada embolicats, pots lligar els regals amb una corda de pita i afegir-hi algun element natural, com ara la branca d’un avet o unes pinyes, amb la qual cosa aconseguiràs el toc perfecte.

Vinils adhesius. Si vols tenir casa teva de manera original i moderna, col·loca a la paret o vidriera un vinil adhesiu amb algun motiu nadalenc. N’hi ha amb un arbre de nadal, de qualsevol color, o amb les figures del pessebre il·lustrades.

Motius de color verd. La paleta de colors típics d’aquestes dates són el vermell, el blanc i el daurat; però també ho és el verd i una manera molt sofisticada de treure’n partit és decorar la teva llar amb motius d’aquest color:  l’arbre al natural, llums verds, ornaments d’aquesta mateixa tonalitat, etc. Una aposta atrevida però que sens dubte aconseguirà donar un aire càlid i rústic.

Adorns DIY. Si vols personalitzar el teu habitatge aquest Nadal, reuneix tota la família i decora l’arbre o qualsevol estança amb elements fets per vosaltres mateixos. Et donem algunes idees d’adorns que pots fer tu mateix:

Garlandes de colors. Tria les cartolines, els retoladors i el paper i deixa volar la teva imaginació per crear garlandes divertides i personalitzades: amb forma d’arbre, de cor o d’àngel. També les pots acolorir i fins i tot escriure-hi missatges nadalencs per fer-les úniques.

Boles de Nadal creatives. L’arbre és l’epicentre dels elements decoratius per Nadal. Aposta per fer tu mateix boles i decora l’arbre amb un aspecte més personal i familiar. Pots optar per acolorir-les amb pintura, enganxar-hi trossos de CD i així donar-hi un toc brillant o fins i tot pots fabricar-les tu mateix utilitzant per exemple pinyes.

Centres de taula. Aquesta època de l’any es caracteritza per les grans reunions familiars, normalment, al voltant d’una taula plena de menjar típic de les festes. A l’hora de preparar la taula principal, situa un o diversos centres fets a mà i aconseguiràs crear un ambient més familiar i especial. Per aconseguir-ho, pots utilitzar i combinar espelmes, plantes, pinyes o boles fetes a mà.

Ampolles de vidre. Un altre recurs que pots fer tu mateix és reutilitzar ampolles de vidre i pintar-les amb esprai de color daurat o platejat i posar-hi plantes i fins i tot llums nadalencs.

Aquí tens algunes idees per decorar la teva llar per Nadal. Amb aquests elements aconseguiràs ambientar la casa de manera original i divertida, crear espais únics i agradables i fer que aquesta època de l’any sigui una de les millors festes.

 

<< tornar