Juny 2018 #53
Corporatiu

5 raons per les quals et mereixes un Personal Shopper Immobiliari

 

ASESOR PERSONAL o Personal Shopper Immobiliari

El Personal Shopper Immobiliari és una figura que no deixa de créixer en el sector, un servei que les empreses immobiliàries ofereixen amb l’objectiu de facilitar la vida al comprador quan s’enfronta al procés de compra.

Per donar resposta a una creixent demanda, Solvia ofereix el servei d’Assessor Personal en la comercialització de tots els seus immobles.

Sempre hi ha alguna cosa que fa que una oportunitat i qui la busca s’atreguin: pot ser una xifra, una finestra per la qual entra la llum de la tarda, una parada de metro o un gronxador en el jardí.

En qualsevol cas, perquè alguna cosa succeeixi el primer és trobar-se. Això és precisament al que es dediquen els nostres assessors personals: a tenir en compte el que cerques, on ho busques i el preu que estàs disposat a pagar per tal de poder-te recomanar les millors opcions.

O, dit d’una altra manera, el seu treball consisteix a tenir tan clar com tu la casa que vols per poder compartir amb tu les millors oportunitats, procurant donar-te una resposta en menys de 48 hores.

Potser ara mateix alguna oportunitat t’està buscant i, encara que de vegades ho pugui semblar, no totes les oportunitats són iguals. Per això comptar amb un expert que t’ajudi a distingir entre les unes i les altres sempre és una bona notícia.

Et convidem que entris al nostre web, que coneguis un assessor personal i que gaudeixis del dia en què trobis el que estaves buscant.

 

<< tornar